Kouluasioita ja terveydenhoitoa

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, suurimmat (tai ainakin itselle eniten mietintää aiheuttavat) asiat olivat koulu ja terveydenhoito. 

Lista tarvittavista selvityksistä on pitkä ja rehtorille sekä sairaalaan soitto olivat tietysti listan alkupäässä.

Rehtori oli hyvin myötämielinen ja ymmärtäväinen ja sanoi,  että on heidän koulusta ennenkin oltu pidempiä ulkomaanreissuja poissa.  Lapsella siis säilyy koulupaikka samalla luokalla ja me hoidamme opetuksen. Myös pojan luokanvalvoja oli samoilla linjoilla.  Kovin tarkkoja linjauksia ei vielä tehty, mutta istumme kaikki vielä yhdessä alas tarkempia suunnitelmia varten.

Toisen pojan diabetespolilla vastaanotto oli aivan yhtä hyvä. Pojan hoitotasapaino on ollut jo pitkään erittäin hyvä, eikä lääkärien ole tarvinnut hoitoon puuttua. Normaalit kontrollit meillä on tietysti aina ollut 3-4kk välein.  Nyt on kuitenkin ihan ok, että tulee pidempi tauko, kun kaikki on kunnossa. Ja pystyyhän sitä tarvittaessa olla puhelinyhteydessä.

Diabetestarvikkeiden osalta soitimme oman kunnan hoitotarvikejakeluun ja heille oli myös ihan ok, että saamme koko 10kk tarvikkeet yhdellä kertaa. Sensorit pitää kertaalleen tilata tuona aikana,  sillä niissä on vain puolen vuoden voimassaoloaika. Kaveri lupasi ne sitten aikanaan hakea ja postittaa meille.
Nyt olemme sitten tehneet laskelmia, että kuinka järkyttävän paljon sitä tavaraa tuolle ajalle tarvitaankaan.. ja paljonhan sitä on 😲


Kommentit

Suositut tekstit